Kejadian pelik 2 hari….

Semalam aku g Sunway Pyramid ngn KC terus dari keje. Kitorg amik lrt pas2 amik bas untuk sampai ke sana. On the way there, adalah beberapa perkara yang pelik berlaku. First sekali, masa kat atas Putra LRT dari Stesen Masjid Jamek ke Stesen Kelana Jaya….masa nak sampai kat Stesen KL Sentral….instead of announcing “Stesen seterusnya KL SENTRAL”….dia g announce, “Stesen seterusnya Bangsar”. Kesilapan teknikal agaknya tapi ni 1st time aku alami.

2nd perkara pelik is when we were on the bus to Sunway Pyramid. Kitorg naik bas nombor T623. Naik-naik je cam berada kat negeri KC….the reason I said so was because….muzik kat dalam bas tue lagu KELATE!!! This is another first for me! First time aku dengar lagu org Kelantan. KC pon kata “Rasa cam balik Kelantan lak!”. Memang berdentum la lagu kat dalam bas….drebar bas pasang kuat-kuat. Memang kelakar la. Turun je dari bas tue, KC cakap “Da balik KL”. haha….

That was yesterday, hari ni pulak….perkara pelik tapi merbahaya telah berlaku. Aku, KC and Fiza tengah makan malam kat mamak depan apartment kitorg. Tetiba je, cermin tingkap flat kat atas jatuh. Nasib baik x jatuh kat atas kepala kitorang. Dekat giler tingkap tue jatuh. Ada serpihan yg kena kaki KC tapi nasib baiklah xde pape. GILER LA!!!

About these ads

11 responses to this post.

  1. mmg pelik la kejadian yg ko alami ni TAY..tp xpe..KC janji walo apapon yg berlaku..dia akan jage ko bebaik.. :D ke ko yg jaga dia? x kisah la yg mana2 yg peting, hari2 kita xkan menarik kalo xde menda yg pelik2 berlaku, kalo sama je sure busan..

    Reply

  2. tay yg kena jg kc sb tay lg kuat dan sihat!

    Reply

  3. pengembaraan ke sunway pyramid yg berjaya! suka!

    Reply

  4. Posted by taylineo on December 31, 2007 at 2:58 pm

    Ya…..setuju! Tapi kesian KC kena tunggu aku smpi 1 pagi…..

    Reply

  5. x kicah la sapa2 jaga sapa, tp napa KC kena tunggu sampai 1 pagi?apa yg korang hangout sampai pagi2 buta ni?

    Reply

  6. Posted by taylineo on January 2, 2008 at 2:04 pm

    haish…biasala kitorg….1pagi tue kira awal lagi ma…naper Yat? Risau KC kena culik ke?

    Reply

  7. haha..x isau la sbb kalo ngan ko..aku rasa ada org yg lebih risaukan dia dr aku kot :D

    Reply

  8. Posted by kc on January 2, 2008 at 8:29 pm

    siapakah org itu yat?

    Reply

  9. ntah ar..kawan2 awak ar..dudu+atiq+ieja+izzah+fiza etc..

    Reply

  10. Posted by CupCake on February 5, 2008 at 3:35 pm

    cane lagu kelantan tuh tay???ingin aku dengar la..nak dengar2!!!! =p

    Reply

  11. Posted by taylineo on February 6, 2008 at 1:41 am

    aku da lupa la tapi mmg tergelak-gelak aku dengar siot! maybe KC bole nyanyikan kot….hehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: