urban live ntv7

Sabtu, Nov 24, 07… aku ngn tay g OU. Sb PERTAMA : ada DORAEMON besar kat situ. kedua: nak g jusco sb nak apply credit card. doraemon nyer psl, aku keje pon xcukup jam.lg setengah jam nak hbs (1230hrs), aku dh blah. xtau la apa jd ngn gaji aku kan.. kena potong ke apa ke. padah silap bg arahan kat tay. aku suh dia gerak dari umah kol 12 sb takot jem. sekali jalan xjem, kol 1230 dia dh ada kat dpn BTS. terpaksa la aku cabut awal. ni road tour ke dua yg kami pergi. b4 this kami g kat Sunway Pyramid. bukan main suker kutip goodie bag ngn tay. kali ni kami lagi suke. mcm2 kami dapat, note book besar n kecik, kipas kecik, sticker, kad DORAEMON, n mcm2 lah.bertambahlah koleksi kami. sanggup terbongkok2 wat jigsaw puzzle. aku puas ati dpt peluk2 ngn DORAEMON. malu gak seposen tp lantak la. pasni dh xde dh. tunggu thn depan plak.

my LOVE! dia masih ingat Tay =)
cuba menyiapkan jigsaw puzzle grey's anatomy sebahagian free gift yg kami dpt

3 responses to this post.

  1. Posted by nurulizzy on November 28, 2007 at 12:56 am

    Tay, u looked a bit tembam..change the hairstyle! rambut belah tepi!! hehehe

    Reply

  2. Posted by azlandaniel on November 28, 2007 at 10:20 am

    eee comeynyer….daremon itewwwww,,,

    Reply

  3. jgn wisau. pas g one utama, ktorg g potong rambut.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: