Enchanted

Malam tadi, aku ngan KC g tgk Enchanted The Movie kat Mines Shopping Center, kol 1130pm ngan adik aku n pakcik aku. Memang kitorg da plan la nak g tgk sebaik je movie ni kluar kan so just nice mlm tadi dpt gak lepas gian. It started out with the cartoon part, baru dia masuk part lakonan. The story line is very simple, its just about this girl name Giselle who lives in Andalasia that meets her Prince Charming and were about to get married. But, Prince Charming’s mum didn’t want to lose her crown to some girl so just before the wedding, she pushed Giselle into a well and that brought her to New York where she met Robert (Patrick Dempsey…ala yang lakon kat Grey’s Anatomy tue). Pastue, Prince Charming Edward dia (yang dilakonkan oleh James Marsden yang pegang watak Cyclops kat X-Men tue) pon dtg la carik dia kat New York tue.

coj.jpg
co8.jpg
aao1.jpg

Aku xleh la crita memanjang kan….karang spoil la kalau korang nak g tgk tapi. Yang pastinya, its very the menarik. My favourite character is PIP the chipmunk!!! He’s so cute and FARNEE!!!! He’s Giselle’s good friend and he is the one that brought Prince Charming Edward to New York and he’s sort of a HERO la in this movie.

co7.jpg

So….yang ada minat tue g la tgk….yang x minat pon….try la g tengok. Memang best untuk seisi keluarga and untuk semua orang x kira la brapa umur.

Ni official website dia —> http://disney.go.com/disneypictures/enchanted/

2 responses to this post.

  1. Posted by azlandaniel on November 30, 2007 at 7:51 pm

    mencila tgk tak ajak……

    Reply

  2. Posted by kc on December 1, 2007 at 8:42 am

    u pon g tgk 2 citer, x ajak kami pon =(..hehehe..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: