Eye on Malaysia

img_0604.jpg

Akhirnya aku telah menjejak kaki ke ‘Eye on Malaysia’. Sepanjang tahun benda tue ada kat Taman Tasik Titiwangsa tue, aku x berpeluang langsung untuk gie and yesterday….HOORAY!!! Dapat gak g ngan KC, Atiq and Lan. Tapi yang hampehnya ialah cuaca coz masa kita smpi kat saner hujan and sepanjang kita kat sana hujan gak. So as you can see from the above picture, it was very the mendung.

 

Walaubagaimanapun, it was a good day. It started out in Berjaya Times Square where we buat-buat menyibuk during Marsha AF’s bowling event. Bila da buat-buat menyibuk tue….of course la kena amik gamba kan. Kitorang dapat amik gamba ngan Amylea, Marsha and Heliza.

kc-amylea-atiq atiq-marsha-tay kc-heliza-atiq

After that, kitorg pon head to Pavilion. Kat Pavilion…yang paling menarik ialah Fish Spa Therapy. Ni explanation dia…bacalah sendiri :-

“Also called Doctor Fish, Garra rufa is a specie of freshwater fish used for the treatment of skin conditions as well as provide therapeutical help. Found in the Northern & Central Middle East, this fish’s unique therapy of nibbling away dead & scaly skin was first discovered in a hot spring near Kangal in Turkey. Relieving symptoms of skin disorders, this therapy has not only grown but now available to people who want to pamper themselves without travelling to Turkey. With a combination of Chinese & Western methods, the therapy can be extended to include a foot reflexology session, a hand, foot, shoulder & head massage plus a range of acupressure massages to relief migraine, back & neck problems.”

img_0506.jpg img_0523.jpg

Lan bukan main excited lagi ngan ikan-ikan tue. Nak try tapi mahal siot, RM38 untuk 30minit.

Lepas kat Pavilion tue, baru la kitorg g kat the Eye on Malaysia ni.

img_0588.jpg

Aiks…apsal ada 2 model (kononnya) tetiba posing kat depan Eye on Malaysia lak….haish…xpela…bagi la diorang chance skit…nak masuk Man Hunt xleh kan…

img_0609.jpg

3 responses to this post.

  1. jgn kutuk kekasih gelap ku!

    Reply

  2. Posted by azlandaniel on December 11, 2007 at 10:50 am

    giteww…kekasih gelap gelita..blackout…

    Reply

  3. Posted by nurulizzy on December 14, 2007 at 12:13 am

    tay jht!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: