Salam Aidiladha

Sempena ngan raya haji khamis akan datang ni, aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat Islam. kepada umat Islam yg bertuah menjadi tetamu Allah pada tahun ini, semoga segala urusan di sana dapat dikerjakan dengan lancar, diberi kesihatan yang baik, mendapat haji yang mabrur dan dapat kembali ke tanah air dengan selamat. tahun ni, aku dengar takbir di KL dulu sb flight aku khamis mlm. blk kampung pon kejap je. ari ahad malam blk KL blk. itu pon sengaja amik tiket mlm, nk dok umah puas-puas dulu ngn anak buah. hehe.. kepada DRIVER aku, jgn lupa htr and amik aku nnt yer. kang aku xbg bonus tahun ni. seb baik gak aku terbang pulang sb jalan darat dh penuh ngn air. kempunan la akak aku nak beraya kat kampung. cian nyerrrrr…

One response to this post.

  1. Posted by taylineo on December 16, 2007 at 4:24 pm

    Wah Wah Wah….ko panggil aku driver yer….siap ko!!! Bonus apa ko nak bg aku??? Ish ish ish…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: