Season of the Love Birds

Title kat atas ni dalam bahasa malaysianya berbunyi MUSIM TUNANG dan KAHWIN….not direct translationla….hehe…..

Ni hujung minggu yang kedua berturut-turut aku turun melaka untuk attend member rapat masa sekolah aku kawin. Last week tunang, this week kawin, next week pon lagi satu kawin…..POKAI POKAI!!! Ramai tol yang nak kawin ni….maklumla…masing-masing da 25 tahun. Lagipun, sekarang ni kan cuti sekolah so everyone is taking advantage of it.

Anyway…I’m happy for all my friends. At least aku tau diorang ada someone untuk membahagiakan diorang.


Ni member aku Miriza. Dia tunang 23/12/07.  Tunang dia ada kat gamba bawah tue yang duduk paling kanan.

Ni pulak member aku lagi sorang, nama dia Nieda.  Dia kahwin memang grand siap diusung lagi tue. Tarikh perkahwinan adalah 30/12/07.

3 responses to this post.

  1. “Nanti malam ni aku poskan gambar lak……”–> ko nak “pos” gambar ke mana?

    Reply

  2. Posted by taylineo on December 31, 2007 at 2:55 pm

    Aku da pos la….masa ko komen tue aku tgh edit-edit la.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: