My 1st moment falling in love with HUJAN

Hi………………..everybody,

Hari ni aku nk tunjukkan sebuah rakaman dari 8tv Quickie, this is the 1st show yang membuatkan aku jatuh cinta dgn that band named “huJan”. Lepas tgk tv, esoknya aku terus dapat tahu, Maya minat giler dgn Noh nie, ofismate aku si tahir pun mmg minat gak. hahahaha, best giler dah 2kali tgk show diorg.hohohoho, ramai tul lah fan die,aku tak tahan ramai giler org dah yang tak boley blah aku n maya rasa…kiteorglah fan die yg agak tua sedikit. Tak sangka aku leh tgk lg sekali lagi this recorded video. Thx to huJan fan!

p/s: Aku sangat terpikat dgn sora garau Noh!

2 responses to this post.

  1. Posted by taylineo on January 11, 2008 at 11:43 pm

    Aku rasa lagu diorang Bila Aku sudah tiada tue sedap…tapi yg lain tue cam…x menarik sgt.

    Reply

  2. menarik la tay

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: