This week (7/1 – 11/1)

Aku rasa minggu ni agak best la. Lets see why :-

  • Isnin : Keje
  • Selasa : Cuti
  • Rabu : Keje
  • Khamis : Cuti
  • Jumaat : Keje

Yang ari keje tue x best la tapi ari cuti tue SYIOK la!!! But I think this is how a week should look like. One day work, one day off, one day work, one day off….baru la g keje x rasa bosan dan penat coz the day before CUTI!!!!!

Ari Selasa cuti tue aku amik leave ngn KC coz nak pi jumpa Dr. Azizah Jaafar @ Mama kat FTSM. Jumpa dia pon coz nak try jadi RA dia tapi rasanya harapan tipis la coz ada orang tue da rosakkan. Sape yang terasa tue…tolong la lain kali tue…mulut jangan tempayan sangat la ya. Whatever pon…kita tunggu kalau Dr. AJ call.

Semalam lak, cuti am ya….cuti AWAL MUHARRAM. That night, when to watch movie “In the Name of the King“. Kalau movie ni 5 stars, aku bagi 2 je la. Story line dia xdela best sgt….bole dikatakan x paham la. Tapi yang heran nyer is that ramai gak cast dia yang famous (yang aku cam la) like John Statham (The Transporter, 2002), Mathew Lillard (Without a Paddle, 2004), Leelee Sobieski (Never Been Kissed, 1999) , Burt Reynolds (The Longest Yard, 2005) and a few more la.

Masa tgh tgk wayang ni pulak ada 2 Pak Arab BANGANG tol! Diorg ingat dok kat mamak agak nyer. Ni movie serius, diorg gelak…then ckp dlm bahasa diorg cam tgh tgk DVD kat rumah plak. KEPALA BAPAK diorang!!! Neway…wat happened happened la. Peringatan kepada PAK PAK ARAB KAT MALAYSIA ni….TOLONGLAH KALAU NAK MEMEKAK MASA TGK WAYANG….DOK KAT UMAH TGK DVD JE!

Ok…enough about that….sebelum aku g tgk wayang, aku g mkn durian, kete aku xleh nak start. ADUH!!! Aku terlupa nak tutup lampu kete the night before! So forgetful of me. Nasib baik la masa tue Ery ada kat rumah, dia bwk aku g mekanik yg berdekatan. Abg mekanik tue pon dtg la kat apartment aku untuk jump start kereta aku menggunakan brand new bateri coz guna bateri kete Ery pon x bole.

Hari ni…hari keje. Masa kat ofis….BETINA and JANTAN di pengurusan atasan tue betul-betul menyakitkan ati. Xpela…aku xnak elaborate panjang-panjang pasal tue. Buat sakit ati je. Yang aku nak highlight kat sini is the show One in A Million. Sekarang the organizers tambah lagi satu feature…penonton bole chat ngn judges dia; Paul and Syafinaz. So aku pon online la kat http://oneinamillion.bluehyppo.com and masuk kat chatroom yang disediakan.

1-in-a-million-chatroom.jpg

Kalau yang berminat tue bole la try. Tapi watever yang korang tulis x semestinya akan dipaparkan coz it’s a MODERATED chatroom. Aku tulis ntah brapa line tapi yg keluar 5 or 6 je.

Oh ya…aku tengah apply untuk position Sports Officer kat UM. Thanks to Izzah for informing me. Hopefully aku dapat la. Doakan aku k!

2 responses to this post.

  1. Posted by 'adilah on January 12, 2008 at 9:57 am

    ko bukak jer opis SITO kat brunei. ko xmo msk opis hari2 pon boleh.

    Reply

  2. chenelle tu adik opis mate aku laaaaa
    huhuuhhu

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: