Nidji – Topup At Ruums, KL (23rd Jan)

Hi All,

Gumbira sungguh aku at last aku dapat pergi nidji showcase, tak sangka lagu diorg best giler! bila aku dengar balik diorg punya lagu, biasa2 jer but when we seen thier live performance.wow! they are so cool! Lagu yang aku telah jatuh cinta ialah Sudah, Bila Aku Jatuh Cinta, Aku dan Kamu dan Biarlah (from latest albums). Malang sungguh, itu malam cik maya lupa bawa camera. dahlah kitaorg dapat standing area kat tengah2. huhuhuhuu, tak apalah tak ada rezeki, anyway dapat pergi tgk live pun dah cukup bagus. Kalau bayar pun puas hati! Their latest songs pun not bad gak.yang uniknya, diorg nie came out with thier own philosophy, good to hear. Menyanyi sambil menyampaikan pesan, bagus2.

Aku tgk kat youtube, dah ada org post last nite Nidji showcase, very2 fast for perkara sia-sia ni (hahahaha). Anyway, thx to nidji fans.

So, this apart from Nidji showcase at Ruums 23rd jan

Nidji – Sudah

Bila Aku Jatuh Cinta
This is the real video clips
Biarlah

Sudah

 

 

One response to this post.

  1. Posted by taylineo on January 25, 2008 at 12:39 pm

    Wah Wah Wah!!! Enjoy nmpknyer ko!!! Apsal x bwk kamera???!!! Rugi siot!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: