Heroin ala spiderman sekejap

ery_window1.jpg
down_11_stories.jpg

You guys must be wondering apsal la aku upload gamba tingkap and pemandangan ke arah bawah tue kan.  Well…for your info aku telah memanjat dari hujung tue ke dalam bilik Ery (bayangkan anak panah merah tue adalah aku) dan pemandangan ke bawah adalah seperti itu!  11 tingkat siot!!  Mesti korang tertanya-tanya…”Apsal si Tay tue…xde keje lain nak wat….carik maut ke apa?!”.  Sebenarnya….ada cerita di sebaliknya kalau x…watpe aku nak panjat la!  Kalau mak aku tau…mampus aku!

Cmni….tadi si Ery balik je tengok-tengok bilik dia terkunci.  Dia memang kata dia nak panjat tapi aku dan Fiza telah melarangnya dari berbuat begitu (jgn ejek ayat aku…aku tau skema skit!).  So aku pon try la guna kad utk bukak pintu dia coz dulu pon masa bilik Fiza terkunci, aku telah berjaya membukanya menggunakan kad topup.  Aku n fiza pon try la nak bukak tapi tidak berjaya.  Si Ery da ready utk panjat masa tue tapi Fiza x bg….then tetiba Fiza kata dia boleh je panjat coz dia tinggi.  Masa tue aku still try utk bukak ngn kad.  Bila da lebih 10min aku try tapi x berjaya gak…aku pon memanjat la dengan penuh konfiden (tp dlm hati tue cuak gak).  Dak Fiza tolong aku dan sepanjang aku memanjat masuk tue (nasib baik bontot aku x tersangkut masa nak masuk tue…hehe…) dak Fiza pegang aku dan mengucap.  Bila aku masuk je dan aku bukak pintu, Fiza pon dtg memeluk aku….hehe….THANKS FOR THE HUG FIZA!!!  Dia pulak yg lagi cuak dari aku. 🙂

So…itulah crita aku malam ni……dasyat jugak ei….dapatlah aku jadi Heroin @ Spiderman jap.   Kwang kwang kwang….!

9 responses to this post.

  1. Posted by wanadeka on January 26, 2008 at 10:42 am

    seb baik aku dh tdo. kalo x aku yg menjerit terlbh. kalo ko jth apa nk jwb kat mak bapak ko? mampos kitorg kena sue!

    Reply

  2. Posted by taylineo on January 26, 2008 at 11:05 am

    sayangnyer ngko kat aku kan….hehe…..don’t worry….xde pape yg telah berlaku.

    Reply

  3. Posted by nurulizzy on January 26, 2008 at 1:07 pm

    ish ish tayyy! ko nie pie menyabung nyawa knp??
    ko igt ko spiderwoman eh???
    gila lah ko

    Reply

  4. Posted by wanadeka on January 27, 2008 at 10:37 pm

    aku xckp pon aku syg ko. aku takot kena saman je😀

    Reply

  5. Posted by fyza7 on January 27, 2008 at 11:57 pm

    itulah………….izah n kc pun kata gila. aku yang menjadi saksi kejadian pun…aku dah cuak gila. So many thought came out from my mind. We lost valuable “nyawa” for just only a little causes.hohohooho.thanks GOD! syukur…..

    Reply

  6. wohoho.. syam pun pernah bertindak jadik spiderman utk bukak bilik aku yg terkunci dari dlm.. ntah camne bole terkunci pun tak tau.. >_<!

    Reply

  7. Posted by taylineo on January 28, 2008 at 5:45 pm

    kira syam hero umah ko la….hahahah

    Reply

  8. Posted by wanadeka on January 29, 2008 at 4:42 pm

    kalo syam aku xrisau sgt sb dia pjg. ni si bonsai yg jd heroin. xtersangkut bontot pon dh cukup baik dah.

    Reply

  9. tay mase kau nk memanjat tuh mesti sexy kan.
    jd awek spiderman.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: