HAPPY 21st BIRTHDAY IAN

wine.jpg

Semalam birthday ke-21 adik aku. For the pass 2 year,s di dok kat US buat degree dia dalam International Relations kat Marquette University. Last year, dia grad, sama ngan aku sedangkan dia 5 tahun lebih muda daripada aku tp kita dapat degree tahun sama lak tue….cis….:P

family.jpg

Neway, my family celebrated his birthday kat satu restoran Itali kat The Gardens, Midvalley called Italianese (I think). Okla makanan dia…ala Itali dah nama restoran Itali kan….so makan spegetti, pizza and ntah apa lagi la and of course minum wine. Hehe….

ian_pizza.jpg pour.jpg

After that, we all balik my unc’s apartment to cut the cake. The cake was so kebudak-budakan! Check it out!

20080127_1442.jpg
20080127_1445.jpg

Alright then….guess there’s not much more to write. Lastly, HAPPY BIRTHDAY BRO! Love ya loadz!

5 responses to this post.

  1. Posted by kekasih gelap on January 29, 2008 at 11:22 am

    xdpt beli pape hadiah utk manager WP. dpt bg msg pon ok laaa.. hehe..

    Reply

  2. Posted by wanadeka on January 29, 2008 at 11:39 am

    sayangi adik anda. jgn jeles2 lagi.:D

    Reply

  3. Posted by nurulizzy on January 30, 2008 at 9:04 pm

    wah saya suka kek itu!!! sangat menarik..kaler malerr…knp tak letak 21 canldes?? letak 3 candles..serious cam kek budak 3 taun..hehehe

    Reply

  4. happy besday kekasih gelap….gong xi fa cai…

    Reply

  5. Posted by taylineo on February 8, 2008 at 12:48 am

    oohhhhh…….azlandaniel….kekasih gelap ko wish….aku ko x wish…….:(

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: