hai! so excited next 19 days :)

Hi galz n guyz… believe or not aku dh nak kawin <20 days. heheh besh ooooo😛

Since that my manager MC, so i have nutting to do today..

Minta maaf kpd semua coz tak respond during my birthday. I got a nightmare when celebrated my 23th birthday. so sad.. the nightmare is when paklah announce 8/3/2008 is hari mengundi.

Aku tak tahu ade ke org nak datang kenduri aku for the next day of hari mengundi. just pray to god😦

Actually i tried my best to hide my worry and go on to feel the excited wedding day. My parents and brother in kulim tgh bertungkus lumus utk menjayakan majlis aku ni. For your information, tempat and catering terpaksa tukar… sebab kitorg dah tukar tarikh.. thats why la so kelam kabut now.. even kad pun dah printed. pening2. tapi my family tgh cuba sedaya upaya to solve all this problem.. xspecially my brother.

Next problem is photographer.. i hired arshad again but just as photographer. unlimited shot and dvd. edit n printed i give to another very pro person. tapi arshad saja yang tak print apa2 tu pun aku kena bayar transport dia rm300 tau!! semua sekali aku kene bayar arshad rm400+rm300. aiyak..

Thas why la i hate pilihanraya tahun ni…  apa yang aku nak for my wedding dah totally change. just hope everything will be ok n aku selamat diijabkabulkan ngn mr.edihan

Nanti aku hantar email baru to lead u guys to my brother house in kulim hitech…

 Yang tu je aku nak inform n luahkan pada korng…🙂

tata guyz n galz 

32 responses to this post.

  1. Posted by wanadeka on February 18, 2008 at 9:29 pm

    kami pon bertungkus lumus utk ada disana 9hb. hopefully semuanya ok.

    Reply

  2. Posted by nurulizzy on February 18, 2008 at 11:15 pm

    kak cik betungkus lumus nie apa2 pun tak bgtau pasal korang nak dtg..akue lak betungkus lumus risau..cepat bgtau akue plan korang!

    Reply

  3. Posted by taylineo on February 19, 2008 at 2:25 am

    Plan terkini!

    Tukar flight pagi sabtu (8/3) kepada pagi ahad (9/3), sewa kereta dan drive ke kedah. lepas wedding, shopping di penang. then balik!

    Reply

  4. Posted by ieja on February 19, 2008 at 10:18 am

    weh.. shopping?? nak ikut… petang tu ka nak p?? ada kosong lagi keta?

    Reply

  5. Posted by wanadeka on February 19, 2008 at 10:36 am

    eh2. pengantin kena dok dgn husband. hehe…

    CADANGAN BARU:
    pegi sabtu (8 Mac) petang. So org yg nak ngundi tu pg2 buta kena dok
    depan pintu pagar sekolah. ok x?

    Reply

  6. Posted by CupCake on February 19, 2008 at 11:03 am

    aku setuju dgn cadangan kc petang 8mac!!!leh pusing penang yaay!!!!so sape2 yg ngundi sile la berator and pegi awal balek awal!!! and leh amek sweet tyme g wedding ieja..xdela berebut sgt tay!!!!

    Reply

  7. Posted by ieja on February 19, 2008 at 11:15 am

    dudu x ikut korang eh?

    Reply

  8. Posted by wanadeka on February 20, 2008 at 9:21 am

    tidak eija.

    Reply

  9. Posted by nurulizzy on February 21, 2008 at 6:34 pm

    ieja hang mn leh ikut! hang kn dah kawen..nnt eddy nak ehem2 kempunan dia..hhehehe

    Reply

  10. eee org atas nh ehem2 apa tuh.

    Reply

  11. Posted by ieja on February 22, 2008 at 11:01 am

    arghh biarla die kempunan ehem2.. padan muka dia!!😛 hheheh
    izzah! tu bear dh tanya tu.. ahaXx

    Reply

  12. Posted by wanadeka on February 22, 2008 at 9:43 pm

    amboi2 korang… bukan main lagi yer..

    Reply

  13. Posted by CupCake on February 25, 2008 at 1:41 pm

    enchek bebear!ehem2 adalah sejenis perbuatan…
    chup!cube teke ape ka itue???hikhik =p

    Reply

  14. Posted by nurulizzy on February 26, 2008 at 4:53 pm

    keh keh keh..bebear tue wat2 ja tak tau..gedik ja detuh! hehehe hang kejam tahap gaban ieja!

    Reply

  15. Posted by ieja on February 26, 2008 at 4:59 pm

    hehe ntah ntah kan.. aku period time tuh… nak buat cmna kan.. keh keh keh bleh la aku ikut hampa pi shopping2.. mesti dia tak kesah punya kan

    Reply

  16. oh hubungan intim rupanya. penat tuhhh.! :p
    kan CupCake kan. haha.

    p/s: nurulizzy nnt amik position ya. :p

    Reply

  17. Posted by CupCake on February 27, 2008 at 12:18 pm

    waaa Gagak sungguh pandai!!!bagus2 bagus…aiks apa kaitan dgn izzy amek position nya??ini sungguh laen ini.. =)

    Reply

  18. Posted by nurulizzy on February 27, 2008 at 1:01 pm

    bebearrrr! tanak cakap ngan awak!

    Reply

  19. Posted by ieja on February 27, 2008 at 1:04 pm

    izzah.. hang kata aku kejam.. ni tak mau cakap ngn bear pasai apa. tak ke kejam tuh isk isk isk tandanya tu korang ni jgn tunggu lama-lama… lagi lama lagi banyak dugaan.. betul… percayalh

    Reply

  20. Posted by CupCake on February 27, 2008 at 1:46 pm

    Percayalah..ala ala lagu datok ct la plak!!!hikhik =p

    nways, nape bear leh jadi kejam..lumrah alam la izzy!ehe =p natural tuh…
    ahaha blog nieh dah jadi cam forum besh besh..i loike i loike..

    “jgn tunggu lama lama, nanti lama lama die diamek org” ehe =p

    Reply

  21. haha. mesi la pandai. bkannya susah pn. :p
    ieja tlg nasihat nurulizzy jd ibu yg baik. :p
    er CupCake apa yg kejam tuh.

    roarr.

    Reply

  22. Posted by nurulizzy on March 1, 2008 at 11:42 pm

    nie belaja mana nie???? gagak nie nnt lastik ngan batu kang…akue muda lagie iejaa..tak caya tanya bebear…tue dia gedik lah tue..org nk kawen mesti dia xcited..heheheh

    Reply

  23. Posted by CupCake on March 3, 2008 at 12:26 pm

    tue namanya izzy, bebear nak kawen jgak!so apalagi gagak!!!sile2 masok .. =)

    Reply

  24. Posted by taylineo on March 3, 2008 at 5:05 pm

    Cepat-cepatla masuk bebear….izzah sebenarnya nak tue cuma dia x berani ckp so dia pki reverse psychology….hehehe!

    Reply

  25. hah. masuk ape nh (purak2 tanya)
    cita2 kami tinggi. hehe.

    tay kau ble nk kawin, cupcake ble nk kawin

    Reply

  26. Posted by CupCake on March 6, 2008 at 11:12 am

    aiks tanye owg plak..sape yg tua2 tuh paham2 la yer..

    ehe cupcake masih muda nama dah kanak kanak cewpet ribewna!!! oyeah =) so lama lagi la yer..

    cupcake bagi masa dgn sme owg kumpul duet bebanyak then leh terbang bersama2 dgn cupcake ke KUCHING!!! lepak kuching sama2.. =)

    Reply

  27. oh i nk berasa tua tak bleh. sbb ada lg org yg tua kt sini.
    cemana ya. so tay lah dlukan.

    yay nnt bleh p kucing, bleh beli album jerry kamit.!! :thumbs:

    Reply

  28. Posted by fyza7 on March 6, 2008 at 6:45 pm

    selamat pengantin baru ieja, sungguh sedih aku tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan mu.waaaaaaaaaaaaa

    Reply

  29. Posted by nurulizzy on March 6, 2008 at 11:00 pm

    tay..ko tak caya ko tny bebear..mmgla nak kawen..kan bebearr kannn (bc dgn nada gedik skett)??? tp bak kata bebear..cita2 kami tinggi akue nak jadi tnc bebear nk jdik tan sri..soo kami perlu memulakan langkah pertama utk menegjar cita2..bila dah stabil..maka kami akan berkahwin..kan bebear kan kan kan?? jgn berani lawan ckp saya! heheh…tapie akue sokong buah hati akue!! tay bila nak kawen..mwhahaha akue nk tgk ko pakai kebaya..yeshh yeshh

    Reply

  30. Posted by Cupcake on March 7, 2008 at 9:42 am

    ey gagak!it’s kuching la..let we spell it together K-U-C-H-I-N-G..oyeah! =) nways, kejar dulu sme cita2 baru leh kawen dgn aman dan bahgia..and baru laaayyaaaannnnnn……….huikhik =p

    Reply

  31. Posted by taylineo on March 7, 2008 at 10:33 am

    Yala yala…aku caya la. Aku tau ko sedang mengejar impian ko untuk jadi TNC menggantikan Kak Pah UKM tu.

    Ko nak kena ke Cik Izzah…esok aku da turun Penang ni….tdoq umah ko lagi….siap ko aku kejekan!!!

    Reply

  32. Posted by nurulizzy on March 7, 2008 at 5:16 pm

    kc ngan tiki aue amik..ko akue cepat2 tinggalkan! mwahahahahah…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: