Technician bangang

Ari ni aku x dapat keluarkan kete aku dari kawasan fac coz ada penghadang yang tutup kol 7pm.  Aku pulak silap lupa nak alihkan kete aku ke depan sebelum kol 7pm.  It was not only me la.  Ada lagi satu kete student masters gak yg tersekat.  Kita call la kat technician yang pegang kunci, minta tolong dia dtg utk buka, dia xnak.  Then we called another guy, too bad that guy kat Ulu Klang and dia memang xde kunci, xpela kan.  So we called again the 1st technician….  (aku xnak la mention nama kan….) and bagitau la yang kita sanggup nak g umah dia utk amik and anta balik.  Ada ke patut dia kata xboleh coz dia ada friendly match malam ni and dia nak g amik member dia.  Okla….aku paham la dia ada aktiviti dia sendiri so I said la bole x kita g amik kunci from where he’s going to play.  Dia still kata xleh.  Sakit atie x?!!!  Bangang tol….wei….bertolak ansur la skit…org pon ada plan weekend ni and nak guna kete.  Bangang tol!

One response to this post.

  1. Posted by wanadeka on March 14, 2008 at 1:57 pm

    tay mcm pelarian bawak beg naik komuter. tu la… aku soh tunggu kami kat umah kl xmo. degil.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: