Thanx to everyone who supported me on my wedding day….

hai every one.. thnk you so so muchXx. best sangat my wedding day di samping teman-teman sekalian. harap2 semuanya berpuas hati dengan lauk pauk yang dihidangkan. Sorry la kalo ieja ada tak layan korang time tuh, almaklumla ramai org tak tahu mana satu nak layan. Anyway cemane? ieja santek tak ari tu??? hehehe edi hensem x? antara ieja ngn edi mana lagi yang terserlah.. ni edi yang suruh tanya sebab die perasaan yang die hensem sgt macam hang jebat hari tu.

Actually ieja tak penah pun teringin nak buat tema pink colour. even colour pink pun ieja tak suka.. itula org kata jgn benci sangat kang dah dapat…. hehhe

Tapi ieja bersyukur sgt majlis n i berjalan dengan lancar. Korang pun tahu kan… sebelum ni plan tarikh lain pastu buat tarikh lain… tu yang takut tu.. takut org tak datang. tapi alhamdulillah.. sampai ke malam org datang lagi.. amiiin..

Ieja dengar kan hari yang sama kat penang ade kenduri kawen jugak! korang nak tahu ape jadi kat majlis tu?? lauk yang lebih tu boleh seribu orang makan lagi. kesian betul. bayangkan la seribu org makan nye lauk kena buang. diorg gali tanah buang mknn tuh.

kalo korang nak tahu esoknya, lepas kenduri kitorg buat sesi mencuci rumah. apa lagi pengantin la kena buli.. aiyak.. huhu before kawin kena buli lepas kawin pun kena buli.. aiyak bukan senang nak kawen tau!!!😛 sabtu ni kenduri sebelah lelaki plak.. kena buli ngn family edi lak. Family edi ni lagi la kuat buli org.. seram rasenyer.

So lepas kenduri ieja korang semua pegi jejalan mane? besh tak shopping kat penang. tapi kalo gi time cuti skolah wajib kena sembelih harga punya. lagi diorg dengar korang cakap kl.

so ieja ngn edi ambil kesempatan ini utk mengucapkan ribuan terima kaseh kepada semua yang pegi dan juga yang tak dapat pegi kenduri ieja. pendek kata sesiapa saja yang support for my wedding day k…. luv u guys

20 responses to this post.

  1. Posted by wanadeka on March 20, 2008 at 9:17 am

    hang jebat je ke? xmo jd hang tuah? hehe… eija cantekkkkkk sgt. lyza makeup kan ek? dua2 pon cun lah. edi still malu2 nak senyum. gambar kat fenster yg b4 akad nikah tu boleh msk lam majalah fesyen pengantin.

    pas kenduri kami g naik feri pastu mkn rojak kat padang kota lama. sungguh best! pastu x g mana dah, prepare utk terbang pulang. papehal pon eija, kc pon rasa sgt seronok hari tu.

    Reply

  2. Posted by faizah binti sahidin on March 21, 2008 at 12:39 pm

    mana ada liza makeup.. package sekali pelamin kat bridal.. huhuhuuh namanya makeup ice.try la kc.. sejuk tau muka kena tonyoh ngn ketul ice. hehehe

    Reply

  3. Posted by CupCake on March 21, 2008 at 1:04 pm

    waaaaaaaaaaaaaa santeknye ieja…ehehe mestila ieja yg chantek lagi dari abg edinye! =) biasa pompuan akan lebih chantek and beseri2 lagi klo kawen.ehee =p ewm..xkesempatan nak tgk gambo2 laen..fs kne block..uuwaaaa tapi ieja nak wat request nieH!!!!huhu nak KAD KAWEN IEJA..arituh lupe tanye lor..eventho dah lepas ade lagi ke..ahaah soklan bonus.nak simpan2 ler..since ieja d first one yg kawen. =p klo xdak xpe..eheh

    till then congratx again PUAN FAIZAH =)

    p/s: kiteorg excited gile dapat turun sana..ehe

    Reply

  4. Posted by CupCake on March 21, 2008 at 1:05 pm

    excited gile muka tay gelak dalam gambar itu yer…. =)

    Reply

  5. Posted by faizah binti sahidin on March 21, 2008 at 2:29 pm

    okeh atyq.. kad kawen ader byk….. sgt.. sape lagi nak? nie ieja ade bg msg kat tay.. sabtu ni umah edi plak.. kalo korang nak… jom la konvoi skali g umah die…

    Reply

  6. Posted by wanadeka on March 21, 2008 at 3:52 pm

    apesal tay gelak bagai nak rak ek? org lain elok je cenyom..

    Reply

  7. Posted by taylineo on March 21, 2008 at 10:48 pm

    ala…jgn la….aku excited ma…xdela….aku rasa kekok coz dok cm2!

    Reply

  8. tay excited nk kawin jgak kot😆

    Reply

  9. Posted by nurulizzy on March 25, 2008 at 1:05 pm

    kak cik pakai baju sama ngan mak andam!!

    Reply

  10. Posted by taylineo on March 25, 2008 at 2:40 pm

    maybe kak cik is the pembantu mak andam!

    Reply

  11. Posted by wanadeka on March 25, 2008 at 8:17 pm

    apa la… aku kan pengantin ke-2 ari tu. pelamin pon dah matching dah. tp xjd sb bakal laki xdtg =p

    Reply

  12. Posted by nurulizzy on March 26, 2008 at 9:57 am

    keh keh keh..wey kawen pakai la grand sket..takmo simple2..tak best!! nnt kc pakai kebaya kc!! hehe..ieja masa kami mula2 sampai cam tak pecaya tue ieja..lain gila..heheheh..ieja! honeymoon mana??

    Reply

  13. Posted by faizah binti sahidin on March 26, 2008 at 9:58 am

    huhu pengantin lelaki xdtg sebab bn kalah teruk kat kulim the day before that. hehehehe

    Reply

  14. Posted by faizah binti sahidin on March 26, 2008 at 10:02 am

    ieja honeymoon next month.. kat pulau redang ja.
    heheh tapi jalan nak pi terengganu pun aku tak tau lagi… kene beli map ni sebelum nak p

    Reply

  15. Posted by wanadeka on March 26, 2008 at 8:13 pm

    btol eija btol!bn kalah teruk kat kulim, dia frust, dia terjun feri.

    Reply

  16. Posted by CupCake on March 27, 2008 at 2:43 pm

    ahaha..chian bakal laki jatuh feri mesti excited gile naek feri tuh!ehe p xnampak plak tyme atas feri.waaaaaaa beshnye p pulau redang!cuti2 mesia..yg penting enjoy ieja!!! ehe

    Reply

  17. Posted by fyza on March 27, 2008 at 2:53 pm

    pulau redang?aku nk honeymoon kat pangkor or pluau sipadan!

    Reply

  18. Posted by faizah binti sahidin on March 27, 2008 at 3:39 pm

    warghhh pangkor lagi besh ke fyza?? wah wah wah….. ala aku pegi redang pun sebab pakcik aku sponsor… kalo tak lambat lagi la honeymoon aku

    Reply

  19. Posted by CupCake on March 27, 2008 at 4:08 pm

    aku nak g honeymoon kat pulau yg dalam cite duyung ar!chanteq gile…besh2 =) ntah apa nama pulau tuh…

    Reply

  20. Posted by nurulizzy on March 27, 2008 at 10:11 pm

    akue nak pie maldives! mwahahah..takpun egypt..hehehe

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: