BANNER! BANNER!

kawan2 mungkin tertanya2 apa kes tukor lain plak blog ni kan? sebenor nyer nak tukor banner tu.so sementara tu tukor la segalanya. apa kata kita pakat2 wat n then send kat Tay. pastu kita pakat2 pilih mana 1. okeh? letak pic2 latest kita. cantekkkkkkk! asah sket skill design mendesign anda yg dah hampir berkarat tu… =p

.:: segala pertanyaan tentang koleksi gambor@saiz banner, sila tanya tay ::.

12 responses to this post.

  1. Posted by taylineo on April 9, 2008 at 10:09 pm

    Saiz banner adalah 736 x 229 pixels. Ya..anda semua digalakkan post banner banner anda. Yang paling canteq dan menarik, hadiahnya…akan digunakan pada blog yang semakin hari semakin popular ini!

    Reply

  2. nk cuba bleh. tp tak lawa la.
    koleksi gamba mane.?

    Reply

  3. Posted by taylineo on April 10, 2008 at 10:07 pm

    cuba lah….everyone is welkam! gamba pape pon bole!

    Reply

  4. Posted by wanadeka on April 11, 2008 at 2:04 pm

    sila lah bebear. izzah pon ada gambor2 g penang baru ni.

    Reply

  5. Posted by nurulizzy on April 11, 2008 at 6:01 pm

    yayyy..akue pun nak cubalah..hehehe..bilakah tarikh tutupnya tay li neo?? makin popular?? ye ker?? hheheh

    Reply

  6. Posted by taylineo on April 16, 2008 at 12:06 am

    kata nak cuba korang ni…tapi xnampak pon. Aku da tukar da banner tue. Ok x? Tue gamba ori tau. Dari US. Uncle aku amik masa kitorang kat Madison, Wisconsin.

    Reply

  7. Posted by graphic designer on April 16, 2008 at 10:02 am

    amik masa laaaa..

    Reply

  8. Posted by baldibiru on April 16, 2008 at 10:49 am

    aku pung.. kalo sempat la…
    huhuh syiok nyer nak main ngn photoshop balik

    Reply

  9. Posted by taylineo on April 16, 2008 at 11:27 am

    yala….da lama da masa yang diambilnyer…hehe…neway….ok x gambar kat atas tue? Quite the serene kan…..tenang je……😀 menenangkan jiwa ku yang serabut ni ….. kwang kwang kwang….

    Reply

  10. Posted by baldibiru on April 16, 2008 at 1:29 pm

    batang pokok pun bleh menenangkan kepala otak kot..
    unik la ko ni tay… unik sangat hheheheh

    Reply

  11. Posted by wanadeka on April 16, 2008 at 3:34 pm

    org berseni mmg mcm tu eija. urat2 kat pokok tu boleh menenangkan jiwa dia. hahaha!

    Reply

  12. Posted by nurulizzy on April 17, 2008 at 12:14 am

    hahaha…nak buat2 tapie bila akue cuti akue cuti sungguh2 apa pun takmau pegang..hehehe..idea tak dtg punn..takperlah slow2..nenantilah yer..heheh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: