Nationwide Express Bangi Dah Pindah

Hari ni aku gie area Bangi yang aku x pernah gie untuk carik Nationwide Express kat alamat No.26, Jalan P16, Taman Industri Selaman, Seksyen 10, Bandar Baru Bangi. Aku rasa aku carik address ni hampir sejam….masuk jalan ni, pusing lorong tue tapi x jumpa-jumpa gak. Then, kita ke arah area rumah kakak Ieja and ke arah nak masuk highway g Mines tue. Kat situ pon aku round beberapa kali baru la jumpa Jalan P/16. So, masa tue just nak carik No.26 je la kan. Jumpa No.24 which was Pos Laju then after that 2 building lepas tue kosong, terbiar. Rupa-rupanya da TUTUP…..!!! SIOT TOL!!!

The reason aku carik nationwide express ni coz aku nak courier application aku kat Masters program Switzerland tue. So, aku pergi la kat Pos Laju di No.24 tue. Then aku tanya la kat kaunter girl kat pos laju tue…dia kata nationwide tue da pindah dekat ngn kilang Hitachi. Bangang ke x bangang!!! Yang address tue aku dapat daripada website diorang. OI WEBMASTER NATIONWIDE EXPRESS!!! Update info kat website korang tue la!!! Menyusahkan je. Geram tol!

Anyway…aku buat keputusan untuk anta ngn poslaju. Murah skit gak la….so now I’m keeping my fingers crossed that it will reach safely and I’ll get positive news on my application. Aku siap baca doa masa seal envelope tue….hehe….

3 responses to this post.

  1. haa bagus jugak info kat blog korang ni. kalau tak, aku pun akan mengalami nasib yg sama.
    anyway thanks. aku nak gi pos baju customer kat poslaju seksyen 10 bangi ehhe
    haa sambil2 tu jemput la ushar baju kat blog aku ye

    Reply

  2. Posted by Dzul on August 15, 2009 at 10:58 am

    Nasib baik aku check…jumpalah blog you ni…kalau tak aku pun dapat nasib yang sama…tercari-carik merata dunia.

    Nak hantar surat urgent ke NationWide Bangi.

    Errr….apasal dah lama tak update blog ni ye…sebab UKMgurlz dah grad kot…..

    Reply

  3. Posted by Dzul on August 15, 2009 at 10:59 am

    Tak pelah biar saya yang updatekan….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: