FISHO


Hari ni aku g balakong teman tay amik banner n bunting ukm open isnin ni. dah lalu jusco tuh, tertarik la pulak nengok banner JUSCO SALE kan. hehe.. pastu pulak NARNIA dah kuar. kitorg cuba naseb je la kot2 ada lg seat best yg tinggal. yeah! dpt tgk dgn seat yg strategik. Dr. Norazan pon ada gak lam hall tu. dgn anak2 dia. besh! (walopon aku xtgk part 1). puas ati la. aku lunch kat Bistro. not bad. 30 hengget utk 2 org. kenyang sampai ke ptg (kira ok la tu sb perut aku skg cepat lapar =p). set yg aku makan tu, hotdog yg di roll dgn ayam&cheese pastu digoreng, air watermelon&bubble tea. tay nyer honeydew (air tu memuak kan. rasa susu sgt.). pastu bershopping shoppingan😀.

kemudian? ermm….. rasa nak g fish spa lah. hehe.. kitorg g FISHO kat metro point kajang (x sama dgn yg kat pavillion). rm30 utk 40 minit (seb baik x g pavillion. buang masa, buang minyak, buang duit 8 hengget). memula letak kaki, aku xleh brenti gelak. geli gila. dah lama2 br ok. sampai si tay xmo blk. (xsakit ke? tak sakit pon.) so, len kali leh g lagi. FISHO ni ada gak kat sunway (bukan dlm sunway pyramid.).

5 responses to this post.

  1. Posted by Jerry on June 12, 2008 at 5:23 pm

    Hi,

    I also went to the FISHO kajang. Had a great time there with my family. I bought a package there. Sekarang sana ada buat promosi. I dengar the next “great” PROMOTION will be on FATHER’S DAY.

    Pergi sana beramai- ramai dan enjoy Fisho Fish Spa.

    Reply

  2. Posted by wanadeka on June 12, 2008 at 5:55 pm

    is it? ok, i will be there again. hehe..😀

    Reply

  3. Posted by Fazali... on June 17, 2008 at 11:43 am

    O…. ikan doctor ah??? o… pernah tengok dengat tv dan majalah,,,,, tepi tak penah cuba o…. fisho denkat kajang metro point ah??? ok… akan cari dan cuba….

    Reply

  4. Posted by wanadeka on June 17, 2008 at 12:26 pm

    kat Kajang x ramai org. parking pon free.

    Reply

  5. eeh mcm iklan la plak..ekeke =) cam kaunter maklumat pown ada..,and kc keje dgn tourism siap promo…eheh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: