Fuel hike: 78 sen more to RM2.70 per litre + Electricity tariffs to rise by up to 20%

suasana di stesen minyak di KL semlm

 -Gambar lam paper BH Jun 5-

Waaaahhh!! Ini boleh buat org gila. Mungkin org Malaysia sanggup skip dinner mlm td semata2 nak isi minyak full tank sementara harga masih murah. Stesen minyak mana yg x penuh. semua berlapis lapis. Aku&Atiq pon stuck lam jem lbh kurang sejam lebih. campur dgn masa g kedai mkn, hampir 11 mlm baru kami sampai umah. Rasa mcm sesak je nafas walopon aku xde keta (asik numpang tay je). tumpang2 pon, nk gak kena share isi minyak tu kan.. nak g jenjalan pasni kena pk2 dulu la. baca berita pg ni lak, letrik pulak yg tukar tarif. waaaaaaaaa! lg xterkata sesak nafas. dah ler air kat apartment tu mahal. kesimpulan nyer.. dok rumah diam2,jgn main air, jgn main tenet byk2,tdo awal.. :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: