LANGKAWI TRIP

Tarikh  : 25hb – 27hb october 2008 (3 hari 2 malam)
Kos : RM 250 seorang 
 
 kos ni termasuk :
   1. tiket bas pergi balik dari kl – kuala perlis
   2. tiket feri pergi balik kuala perlis ke jeti kuah
   3. penginapan 2 malam
   4. makan BBQ
   5. sewa kenderaan + minyak

** ahli rombongan dari KL akan bertolak dari Hentian Puduraya pd 24 Oct jam 10.30 mlm menaiki bas Plusliner.

**tiket masuk untuk lawatan adalah tanggungan sendiri

**bagi sesape yang nak pergi sendiri…maksudnya jumpa di jeti (jeti kuah/jeti kuala perlis), untuk pengetahuan anda….penginapan di tetapkan RM60 untuk seorang bagi 2 malam.

**sesiapa yg CONFIRM nak pegi, bg nama kat Fathi @ bgtau kat cni sblm August 08, 08.

**yg tersenarai setakat ini:

Lelaki :

  1. fathi
  2. adie
  3. farhan
  4. syam
  5. Azlan Daniel (kawan Tay)
  6. Kia (atiq’s precious)
  7. Bear (izzah’s precious)
  8. Mr. Dunno what his name (Tania’s precious)

Perempuan:

  1. dayana
  2. elza
  3. nas
  4. raihan
  5. atiqah
  6. izzah
  7. kc
  8. tay
  9. kak pesa (kc’s sister)
  10. Tania (Tay’s friend)

 

p/s: sebarang kemusykilan, boleh tinggalkan persoalan anda di sini.

109 responses to this post.

  1. Posted by Brownies on June 5, 2008 at 11:21 am

    Mari beramai ramai memeriahkan trip kali ini…lagipown lama sudah kita semua tidak ketemuan.Moga trip ini dapat menyambungkan apa-apa yang telah terpisah dan menyatukan kembali TH FTSM!

    chewahs…nnggggeeee =D lalalala jomla p beramai2 jowm jowm… lama dah xwat gather gather nieh,may we reunite again peowple!!! p mimming mimming and menchuchi mata pada yang berkenaann..oyeah oyeah… hihi

    Reply

  2. Posted by wanadeka on June 5, 2008 at 11:24 am

    wah..iklan bukan main. gath yg julung2 kali di buat. mari menghabiskan duit…😀

    Reply

  3. Posted by fathi on June 5, 2008 at 11:25 am

    nice work….sekarang ni cabaran korang…macam mane nak org tau pasal pengumuman ni?huhuhu….itu satu cabaran

    Reply

  4. Posted by wanadeka on June 5, 2008 at 11:27 am

    fenster ade, YM ada.. org IT kena guna IT..

    Reply

  5. Posted by ChixCornish SecretRecipe on June 5, 2008 at 11:52 am

    Mari beramai ramai mengahbeskan duet..cuz ari keesokan nye anda smua akan dapat duet anda semula..PAYYDAAAYYYY maaaa…. wink wink… =p

    Reply

  6. Posted by taylineo on June 5, 2008 at 1:42 pm

    ehh…aku da confirm ke? 🙂 aku kena cek dulu ada pape x weekend tue tapi aku nak join!!!!

    Reply

  7. Posted by wanadeka on June 5, 2008 at 1:52 pm

    buat-buat dah confirm lah.

    Reply

  8. Posted by ChixCornish SecretRecipe on June 5, 2008 at 2:31 pm

    taylineo memang!sungguh busy,,isk isk,,wey postpone la ko nye pape tuh..kwnag kwang kwang wat2 la cancel emegency nak kne p hhooliidaaayyyy!!!!!!!!heeheh kalo x ko wat wat lupe…ngggeee =D

    Reply

  9. Posted by elle on June 5, 2008 at 3:29 pm

    la. bende ni trip TH ke?haha.igt trip biasa2 je. okeh TH people. jumpe brkumpul. dh la kelas kita yg paling x rajen wat bende2 ni. so mari la beramai2. [pergh..semangat gila]

    Reply

  10. Posted by wanadeka on June 5, 2008 at 3:38 pm

    ahli rombongan semua dari th, maka automatik lah jadi trip th.

    Reply

  11. kite nak g jugak..

    Reply

  12. Posted by Brownies on June 5, 2008 at 4:53 pm

    huuuwaa paling xrajin ker???erk…bukan xrajin kot kalo wat pown kang ada je yang xnak join..so plan jadi ranap and musnah lorh….hhhwaaa hopefully benda ini akan berjaya la hendaknyeeeeeee……….. =D mari elle jadikannya satu kenyataan…hhwaaaa

    Reply

  13. Posted by taylineo on June 5, 2008 at 5:10 pm

    wah…semangatnyer semua!!! Bagus Bagus!!!

    Lan pon nak join….hehe….bole aje…cuba tanya pendapat lain.

    Reply

  14. Posted by wanadeka on June 5, 2008 at 5:23 pm

    okeh Lan! kita bercanda di tepian pantai berdua yer.. :p

    Reply

  15. Posted by nurulizzy on June 5, 2008 at 7:25 pm

    weyh..akue tak join la korang from KL..akue jumpa kat kuala perlis..hehe..nak bawak bebear akue..boleh laa..atiq!! ur so not going to menchuchi mata..gatal sungguh anak pak ali nie..akue nak beli cekelattttt..cekelatttt…tay!! ko cancel ko punya pape tue!! tak kira!! anakanda nak jumpa semua siblings..nak nak nak..

    Reply

  16. Posted by mufasya on June 5, 2008 at 8:26 pm

    wei korang……lupa la nak bagi tau…..sape2 dari KL pergi 24hb october malam
    naik bas pukul 10.30 malam di puduraya…bus plusliner….
    kena letak info tambahan kat atas tu…

    di jangka sampai jeti kuala perlis 6 atau 7 pagi…..

    so sekarang ni…..sape yang nak pergi sendiri tu macam mane nak pegi sekali dari jeti kuala perlis???aku sarankan jumpa kat pulau langkawi terus je…..

    Reply

  17. Posted by nurulizzy on June 5, 2008 at 10:26 pm

    oh yer..sewa kenderaan dan minya tue dah kira mengkut kos semasa ker?? kos sejak minyak naik..huhu

    Reply

  18. Posted by alinsharuddin on June 6, 2008 at 8:04 am

    ermm..aku baru check kaledar aku..hehehe buat masa ni free la..aku pun teringin nak join..hehe..nanti aku bagi confirmition lain k..aku skrg keje dengan doktor susah skit nak plan-plan awal ni..ape-ape hal aku bagitau balik k..kalau aku pi..aku pun nak naik bus dari KL ok..skrg aku keje kat seremban..

    Reply

  19. Posted by faizah binti sahidin on June 6, 2008 at 10:26 am

    warggghhh nak itot!!! tapi… tapi… macam tak boleh.. korang ni saje je buat trip lepas aku kawen… warghhh!! marah ni marah

    Reply

  20. Posted by fathi on June 6, 2008 at 10:33 am

    perancangan kos tu bukan mengikut harga minyak semasa la…..
    tu kos masa RM1.92
    kos itu mungkin la kena tambah masa berada disana nanti…
    sbb tak tau sama ada sewa dan yang lain akan naik harga atau tidak masa bulan 10 nanti
    harap2 tak naik byk

    Reply

  21. Posted by achadd on June 6, 2008 at 10:34 am

    hurmmm, interesting…

    Reply

  22. Posted by wanadeka on June 6, 2008 at 10:37 am

    eija dah xlarat la masa tu..sabar ye eija.. hehe…

    Reply

  23. Posted by taylineo on June 6, 2008 at 10:45 am

    wei, 27hb tue ari isnin la. x ya keje ke? or is it a public holiday?

    Reply

  24. Posted by wanadeka on June 6, 2008 at 10:49 am

    li neo ni mmg tertinggal la..public holiday pon xtau ka..DEEPAVALI la dey! ayo! appa amma!

    Reply

  25. Posted by Brownies on June 6, 2008 at 11:34 am

    izzy : I am so SO gonna chuchi my mata sampai lebam..ehe i taw u jeles cuz ley..since bebear ekot..hwahwa…jgn2 kia pown nak ekot skali.uuwaa terus cancel plan p xpe leh jeling jeling je..namo dah mata kecik sepet kan ppl wont notice!!! yiihhaaa..

    taylineo: appa ammma bollo booloo.~~ ape neh dey itu cuti la dey!sebab tuh nak amek monday tuh.d next day ppayydaayyy .yyihhaa so nak p shopping cokelat puas2…lepas tuh mabok cokelat..ko kansel semua ada pape ko tuh..postpone ari laen!!! arahan dr lembaga pengerusi event!eheh

    ieja: xpe2 nanti lepas toot toot toot wat p tpt len plak..ehhe kalo trip ini bejaya!

    alin: jom jom p becanda di pantai!chewahs… beramai2 dating kat pantai nanti. =D btaula bdak th yang len sesape yang alin still in contact.

    Reply

  26. Posted by Brownies on June 6, 2008 at 11:36 am

    Lan nak p bole bole..wat wat ala2 lan bdak TH..oyeah!!! =)

    Reply

  27. Posted by nurulizzy on June 6, 2008 at 1:14 pm

    heheeh akue terlupa ieja dah boyot..hheheh ieja!! update la diri ko skarang dlm blog..nak tgk perott..perottt..hehehe

    atiq: akue tak sangka gatal sgguh anak pak ali nie..hehehe..ooo bg la kia ikut skalie..then bebear leh ada geng..hehe..kang dia buat malu2 bebear dia lak..jenuh akue..

    tay li neo : dey pappadam..tuelah cek kalendar dey!! nooo xcuses fir u to have any pape pun on that day..i agree ngan tiq2..keputusan lmbaga pengarah..heheh

    alin : ko bawak jer dr ko tue skaie..senang..hehehe

    Reply

  28. Posted by CupCake on June 6, 2008 at 1:37 pm

    izzy:wawa anda dgn bebear kompom mompom pegi ke??hwwaaa bebear conpem eh..kalo kompem, bole la bwk kia p..hhwaa..

    Reply

  29. Posted by Brownies on June 6, 2008 at 2:26 pm

    To Hot Mama kite, sila2 update berita terbaru anda dalam blog,amekla gambar korang bedua skang…hhwaaa nak tgk peerroot jgak..!!mesti chomey je.. =)

    Reply

  30. okeh.skrg aku kompius cupcake ngan brownies.kalo ade lg sorg letak kek lapes ke kek span ke, aku boleh jadi kelaparan.

    Reply

  31. ieja..ko…tut tut ke?[apesal kene sensored neh?] congratz.hehe

    Reply

  32. Posted by Kek Lapis Sarawak on June 6, 2008 at 9:40 pm

    Jeng jeng…inilah die Kek Lapis Sarawak… =)

    Reply

  33. Posted by dadai on June 8, 2008 at 9:40 am

    err.. meriahnye!! ehe, sape lagi yg pegi ni? apesal mcm blk2 org yang same je komen ni heuheu~

    Reply

  34. Posted by nurulizzy on June 8, 2008 at 11:47 am

    ooo akue rs akue tau sebabnya..half bebudak TH yg kat UPSI dah pegi trip ke lgkawi mnggu nie..klau tak silap akue la..huuhuhu

    Reply

  35. Posted by ct nordin on June 8, 2008 at 3:16 pm

    salamz…kami nk join gak,aku n enon..kalu tak de pape time tu la..maklum la kami br lpas praktikal time 2..mana th kena sumbit report praktikal ke..kalu tak de pape hal gak time tu,kami join la..stakat ni time tu tak de pape hal lagik..mana tahu jadual akn brubah..pape hal kami bgt,k..dh lama tggu ni…hehe

    Reply

  36. Posted by nurulizzy on June 9, 2008 at 12:57 am

    ct..korang hbs praktikal bln 10 brp hb?? kitorang usm hbs 10 hb..takper2 report rsnya takder kot..trus tggu result..rsnya yg akan ada nnt refleksi diri..heheh

    Reply

  37. Posted by ct nordin on June 9, 2008 at 11:13 am

    kalu tak silap abis 19/10..mula 14/7…takutnya nk praktikal izzah..huhu..erm,refleksi mmg ada…report tak sure lak..tp kakak amik kpli ada kena antar report praktikal..

    Reply

  38. Posted by Brownies on June 9, 2008 at 1:57 pm

    Jom ct jom!! =) beramai2 meriahkan suasana…

    em izzy: sape jgak budak UPSI yang wat trip p langkawi tuh??enon dgn ct xjoin eh??? xpa2 bole join kiteorg meriahkan suasana..lagi ramai lagi besh!!!! =)

    dadai: org yang asyek komen2 nieh semuanye penyebok..hahaah =0 kalo xwat kecoh nnti korang xtaw..ehhe mari dadai mari jom2 p beramai2…waa =D

    Reply

  39. Posted by mufasya on June 11, 2008 at 12:30 am

    rakan2 smua…..memandangkan harga minyak telah naik…kos yang tertera mungkin ader perubahan..pemantauan sedang di jalankan……makluman seterusnya akan di beritahu kelak…harap maklum…..sebarang pertanyaan silap hubungi mane2 kedai kek yang berhampiran…..(maknanya tanya ape2 jenis kek ade kat dalam ni)
    >__<

    Reply

  40. Posted by baldibiru on June 11, 2008 at 11:24 am

    nak tgk perut yer… ee x senonoh mane leh.. hahaha kalo nak tgk baby blh, meh aa sini intai ikot pusat…. ahaXxx

    Reply

  41. Posted by wanadeka on June 11, 2008 at 11:28 am

    cet! itu lagi xsenonoh..😀

    Reply

  42. Posted by baldibiru on June 11, 2008 at 11:37 am

    eleh kc pandai je cakap org tak senonoh.. nih dah berapa orang yang nak pi langkawi nih… walaupun aku tak g aku nak tau updatenya juga…. jgn tak jadi dh ler.. ahaXx

    Reply

  43. Posted by wanadeka on June 11, 2008 at 11:53 am

    ada lam 12 org lbh kurang. yg pasti kc akan g jugak walo mcmane sekali pon sb tiket blk dah ade… hehe..

    Reply

  44. Posted by nurulizzy on June 11, 2008 at 1:15 pm

    weh ija takkan hg takleh pie..dah boyot sgtkah masa tue..heheh..wehupdate lah..nk tgk perot tak soh hang bukak baju..hahah..tunjuk perot ibu manding..haha tak snagka..ija sudah naj jadi ibu..haha..pasnie kna panggil tay, kc dan lain aunty xcept akue ngan atiq, kami nie kategori kakak..hahah

    Reply

  45. Posted by wanadeka on June 11, 2008 at 1:23 pm

    ewah2.. bkn ke ko kategori makcik kek mentega pelangi ke? :p

    Reply

  46. Posted by Brownies on June 11, 2008 at 3:01 pm

    yessaarrr..itu memang betoi izzy!kite nieh kategori kakak..muda sentiasa!awet muda maa..kc jgn jeles sila bahsa diri anda aunty cuz tambah anak ieja dah ada 3 org anak buah dah..jadi saanggatt sesssuuaaaii..eheh dah ada experience maaa.. =p

    Reply

  47. Posted by wanadeka on June 11, 2008 at 3:33 pm

    nyampes nyah!

    Reply

  48. Posted by nurulizzy on June 11, 2008 at 6:02 pm

    hahaha yess atiq..i second you! weh sejak bila lak akue jadik kek mentega pelangi..aihh ada nick name kek ka kit anie?? ko ngan tay kek apa kak cik??

    Reply

  49. Posted by wanadeka on June 11, 2008 at 6:06 pm

    sb ang sll dok pakai kaler2. jd la kek mentega pelangi. tay kek bakul (sepatut nya kuih bakul, tp xpelah. sama je.). aku kek batik (sb batik terkenal kat kelantan). atiq kek lapis (sb dia dr s’wak). ngeh ngeh ngeh..

    Reply

  50. Posted by nurulizzy on June 12, 2008 at 2:39 am

    oo kiranya akue lah kek yang paling meriah dan mnarik..mekasih2..aku tau hg sayang akue..heheh

    Reply

  51. Posted by baldibiru on June 12, 2008 at 10:02 am

    weh!!!! aku kek apa? haaaaaaaaa nak lupakan kawan la tuh…. aku pun nak gak jadi kek cam korang!!!!

    Reply

  52. Posted by wanadeka on June 12, 2008 at 10:39 am

    hait!! bab2 lupa kawan ni jgn sebut ek. isu sensitip! tgh pk nak letak kek apa kat eija. tu yg xde lg lam list tu.

    Reply

  53. Posted by baldibiru on June 12, 2008 at 10:58 am

    igt dh kawen takleh jadi kek muauhahaha xkira nak nama sedap2 tau kc!!!😛

    Reply

  54. Posted by wanadeka on June 12, 2008 at 11:43 am

    eija nama kek gulung (xleh guna nama Swiss Roll sb yg lain nama melayu :p)

    Reply

  55. Posted by CupCake on June 12, 2008 at 12:17 pm

    ieja jadik kek cawan ar chomey! =) ape lak kek gulung gulung.kalo swiss roolll jadik kek gulung swiss… =0 kelllasss gituuu.. apsal kek mentega pelangi?bukan semua kek ada itu mentega di dalam ke???hmm…

    Reply

  56. Posted by wanadeka on June 12, 2008 at 12:25 pm

    jd nama kek mentega tu sb dia nyer mentega lebih dr yg lain. tuan empunya badan stuju nama gulung2, jadi la kek gulung. ke nak jd kek gulung gombak? hehe..

    Reply

  57. Posted by baldibiru on June 12, 2008 at 3:53 pm

    ala tak mau aa kek cawan…. nanti jadi atyq lak cupcake.. biarlah gulung. sebab ieja leh gulung lidah…. (haha takda kaitan langsung seh)

    Reply

  58. Posted by nurulizzy on June 12, 2008 at 10:24 pm

    ibu mandong tak dibenarkan menjadi kek kerana ditakuti membahayakan kandungannnya..heheh..nnt anaknya makan ibu sbb jd kek..heheh

    Reply

  59. Posted by Kek Lapis Sarawak on June 13, 2008 at 10:54 am

    Cian post nieh dr trip p langkawi terus jadi post nama kek..baek wat entry post nama kek!!!! =p

    Reply

  60. oiiiii
    jangan la 25-27 october!!!!!
    26 ade wedding shoot!!!!!
    tukar pleasssseeeeee hehehehehhe
    nak itot!!!!

    Reply

  61. Posted by nurulizzy on June 14, 2008 at 12:06 am

    ili hg lmbt informmm…baik kita lihat suara majoriti..weh hg ngan CS eh??? pasnie klau kawen leh la book hg..hehe

    Reply

  62. haduiiiii
    terlepas! br igt nk melarikan diri dr batek
    hahahahahah
    xpe2…ade ms lg utk buat begitu =P

    aku dh tak dgn cs dah..
    sapek tu bising aku asik keje..abis tu…kate keje fulltime..kene la keje
    gi dgn diorg pon bukan dibyr pon..
    tp alhamdulillah…aku amik semua as experience..
    skrg ni aku wat sndiri je….at least boleh manage n xde org nk bising kat telinga aku..

    Reply

  63. Posted by nurulizzy on June 16, 2008 at 3:36 am

    ooo kiranya hang freelance la skang..hehehe..as a hobby dpt duit gak..i like2..gamba hang santek..ala2 gambar sapex tue..semat..jeles ngan hang..

    Reply

  64. Posted by wanadeka on June 16, 2008 at 4:58 pm

    MAKLUMAN.
    **budget dh dinaik kan kpd rm250.
    **tarikh tutup di awalkan kpd August 8,08. utk proses booking.

    Reply

  65. Posted by baldibiru on June 16, 2008 at 5:23 pm

    lalallalalalallalalaallala sebuknya bebudak nie nak pegi… hah kepada sapa yang pegi tu tetibe plak rasa nak mengidamkan souvenior dari sana… isk teringin sgt2 lah.
    hahaahahah

    Reply

  66. Posted by wanadeka on June 16, 2008 at 5:53 pm

    lalalalala.. cian nyer org xleh g ni.. xleh bg kek gulung cekelat, xbaik utk mama&baby. nak bg ape yer.. erm~~daun kelapa pantai chenang la nak? =p

    Reply

  67. Posted by nurulizzy on June 17, 2008 at 2:38 am

    fweh kalau akue betolak sendiri cemaan eh?? budget akue nak byr rm berapa?

    Reply

  68. Posted by wanadeka on June 17, 2008 at 9:20 am

    mayb dekat2 rm 200 kot. tp ko ready dgn 250 la utk selamat kot2 ade pape yg terlbh dr budget yg fathi kira ni.

    Reply

  69. Posted by nurulizzy on June 18, 2008 at 11:19 pm

    okeh tapie yg penting..akue nak makan sepuas2nya..mwahahah

    Reply

  70. Posted by wanadeka on June 19, 2008 at 9:15 am

    aik.. apsal mcm tu plak..?? awat, makanan kat penang dah xsedap ka? =p

    Reply

  71. Posted by nurulizzy on June 19, 2008 at 10:25 am

    jemu lah wey

    Reply

  72. Posted by elle on June 19, 2008 at 4:34 pm

    kt penang dia asek mengadap mapley ja kot. lalala. hehe

    Reply

  73. Posted by pandora on June 22, 2008 at 10:07 pm

    ade org ajak saye join…huehue…segan la kalu budak TH je pegi tapi ade budak jabatan lain yg follow…kan kan??

    Reply

  74. Posted by taylineo on June 22, 2008 at 10:36 pm

    pandora ni sape? setakat ni xde plak budak jabatan lain yang ckp nak itot. org luar tue ada la…hehe….boipren…

    Reply

  75. Posted by pandora on June 23, 2008 at 1:16 am

    hehe…budak TH la ajak aku join…huehuehue..siap nak bayarkan skali…cume aku takut nnt mengganggu budak2 TH lain..huehue, tetibe ade budak jabatan len plak…

    Reply

  76. Posted by nurulizzy on June 23, 2008 at 4:35 am

    siapakah pandora??? ooo adaorg nak byrkan\?? rezeki jgn ditolak..heheh

    Reply

  77. Posted by CupCake on June 23, 2008 at 10:18 am

    wawa sungguh beruntung tuan punya badan pandora nieh.ada org sudi bayakan..ckap sket sape leh ar nak mintak tlg bayakan skali.alang2 bayakan tok smua org la..eheh lagi syiok!ekeke =) so sape ka gerangan orang itu pandora?pandora box nieh bukan fyda ke?? hmm….. or me dah salah org..

    Reply

  78. Posted by baldibiru on June 23, 2008 at 11:52 am

    hah!! saya tau sapa yang nak bayarkan pandora…………………… tapi tak tahu la betol ke x. pandora tanya la kat aku, sapa yang aku rasa. tanya la tanya la

    Reply

  79. Posted by pandora_palsu on June 23, 2008 at 2:03 pm

    sape eija? sape?

    *sebok je pandora_palsu ni.. =p

    Reply

  80. Posted by baldibiru on June 23, 2008 at 2:54 pm

    eh takpe ke kalo aku shout out nama die kat sini.. kang ko marah lak.. ekekekekek

    Reply

  81. Posted by Pandora_Box on June 23, 2008 at 3:37 pm

    ieja chepat ckap sape ieja..heeh jeng jeng jeng nak taw jgak!!! =) jgn simpan sowg2 ieja..ekke =p so pandora adaka ko fyda?aku pandora box! =p

    Reply

  82. nk p jgak boleh.🙂

    Reply

  83. Posted by nurulizzy on June 23, 2008 at 11:25 pm

    ngada2 bebear! awak mmg dah dlm list..xjadi pie siap! [sambil pegang rotan & cekak pinggang gaya ala2 ibu tiri] hehehe..akue tau pandora sapa akue tauuu budak TH jugak kan??

    Reply

  84. hehe mana bes pakai rotan. pakai la cemeti & gari. haha🙂

    Reply

  85. Posted by wanadeka on June 24, 2008 at 9:19 am

    kek gulung :eija jgn terpedaya dgn pandora2 palsu ni. kang pandora sebenar majuk lak. hehe..

    kek mentega pelangi : hang nk jd ibu tiri? xsesuai.. dgr suara je tp xjumpa tuan suara sb kecik. muahaha!!😛

    Reply

  86. Posted by CupCake on June 24, 2008 at 10:49 am

    bebear: chewah bebear demand nak gune cemeti dgn gari??!!awww!!! itu kne wat lam bilek ar..ahahah aksi yg xley ditonton OLEH KAMI budak budak bwh umo nieh! =)

    kek gulung gulung : sape ka empunya badan pandora ini.bukan budak tp ke ts ntah.th jgak ke??hmm

    Reply

  87. Posted by pandora on June 24, 2008 at 4:34 pm

    isk ape kes ini…tak jadi la aku pegi langkawi..hehehe…sume yg pegi garang2 ini!! hahah…Puan Ija nak teka ke sape saya?? pandora…hahahahahahahahahahahah

    Reply

  88. Posted by nurulizzy on June 24, 2008 at 7:49 pm

    wey pandora sapaaa…pandora silalah kenalkan nama sebear anda di dalam dunia realiti..kami dk2 TH idaklah garangnye..cuma itu cara kami bermesra kan kak cik n cupcake kann…heheh
    kuang hasam kak cik!!! yelah2 akue taulah akue kcikkk…weh2 hari tue akue buat rakaman mengajar..tegelak akue..mcm budak2 mengajarr..akue dalam dilema..cemana lah akue nak ngajar kat skolah..tkperlah..akue amiik gaya mak tiri..hahaha…
    bebear!!! ish request tue bgtau personal..jgn dicanangkan..nnt terikut lak bebudak bawah umo nie..shhhh..

    Reply

  89. apakah nama chalet yg akan digunakan di langkawi.?

    Reply

  90. er izzy dorg smua bawah umo ke.? rsanya mcm dh layak jd mak budak je. hahaha :p

    Reply

  91. er izzy dorg smua bawah umo ke.? rsanya mcm dh layak jd mak kepada budak je. dh subur tuh. hahaha :p

    Reply

  92. Posted by wanadeka on June 25, 2008 at 5:32 pm

    kita berkhemah tepi pantai tu je. jimat kos. tilam, aircond & bilik air semula jadi. errr… jd izzy ni atas umur (opposite bawah umur) la yer? makna nya dia sorang je la yg jd auntie utk anak eija nnt, yg lain2 jd kakak2.. oyeah!!

    Reply

  93. Posted by nurulizzy on June 25, 2008 at 7:50 pm

    ah silap2 kak cik ngan tay tak temasuk senarai bawah umo..tue telebih umo tue..hehehehe..perasan hanya akue ngan atiq ja layak jadi kaka..kami masih mudaaa..hahaha

    Reply

  94. Posted by kek_batik on June 26, 2008 at 11:51 am

    amboi!! dengki terlampau tuh.

    Reply

  95. Posted by baldibiru on June 26, 2008 at 3:37 pm

    uix2 sabo2 kita tgk nnti anak aku nak panggil apa kat korang……… aku nak ajar die panggil korang auntie.hahaha

    pandora tu adalah………. jeng jeng jeng.. weh ada upah ka kalo aku bagitau…
    kalo takdak upah tak mau aaa bagitau

    Reply

  96. boleh ke i ikut. i bkn ftsm.

    Reply

  97. Posted by wanadeka on June 26, 2008 at 10:37 pm

    kalo u ftsm, lagi la xleh ikot. ftsm x bergerak ke mana2. dia duduk je kat lam hutan bangi tu. hehehe…. (tetiba skema dlm tatabahasa)

    Reply

  98. oh ftsm duduk dlm hutan ke. chalet utk bermalam kt area mana ye. pantai chenang ke jgn pantai tengah tak bes.

    Reply

  99. Posted by pandora on July 1, 2008 at 1:17 pm

    aku rase..aku tamo ikut la…mcm tak besh jer..ahaha!! ade ke tido kat khemaaahhh..hujan ohhh….ribut fengshe….waduh tsunami paakk!!! hohoho….

    Reply

  100. Posted by wanadeka on July 1, 2008 at 1:41 pm

    besh ape.. bkn selalu dgr ombak mase tdo.. waaaaaahh! xsbr nyer aku!

    (lg 2 minggu aku dgr kucing miow miow time tdo. maklumla dok kat negeri ngauman kucing..hehe)

    Reply

  101. Posted by mufasya on July 3, 2008 at 12:14 am

    post komen yang ke-101
    yyeahhh

    Reply

  102. Posted by wanadeka on July 3, 2008 at 9:07 am

    poyo plak pres nih..

    Reply

  103. Posted by wanadeka on July 3, 2008 at 9:35 am

    korang, kemungkinan tambang feri akan naik…

    “………Jika dilaksanakan, tambang baru feri bagi Kuala Kedah-Langkawi ialah RM30 untuk dewasa dan RM24 bagi kanak-kanak manakala dari Kuala Perlis pula RM23 (dewasa) dan RM18 bagi kanak-kanak….”

    sumber:BH 3 Julai 08
    br cadangan awal. blm ditetapkan.

    Reply

  104. elok ikut je kuala perlis 45 minit je. paling lama pn sejam. kuala kedah 1 jam 30 minit. kdang2 bleh 2 jam. bulan 10 plk monsun, sungguh bergelora. ferry terbang di permukaan air. sungguh extreme. mabuk free.

    * pengalaman 2 tahun tinggal di langkawi.

    Reply

  105. Posted by wanadeka on July 9, 2008 at 12:17 pm

    UPDATE
    ahli rombongan bertambah 2 org–>kakak KC (kak sal@kak pesa) & kwn Tay (azlan daniel).
    Maka:
    Lelaki : 7 org
    Ppuan : 9 org

    Reply

  106. Posted by CupCake on July 9, 2008 at 5:03 pm

    Kak sal tuh sape lak?

    Reply

  107. Posted by CupCake on July 9, 2008 at 5:03 pm

    gamba atas kne tuka la.buang nama multimedia.eheh +) cuz banyak org lua gak..jeng jeng jeng

    Reply

  108. Posted by wanadeka on July 13, 2008 at 11:53 am

    post updated.

    Reply

  109. Posted by nurulizzy on July 13, 2008 at 10:00 pm

    saya ada soalan (angkat tangan)
    bebear nak bawak sorang atau 2 org kawan dia..blh tak..
    keputusan tertakluk pd ahli jawatankuasa mesyuarat majlis
    terima kasih

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: