Tahun ke-23..

Hari ni tahun ke 23 aku. Tq semua yg wish aku kat fenster, fb, sms @ live.. mlm semlm g celebrate kat Nandos OU dgn Tay n Atyq lepas keje. xleh sambut ari ni sb x sempat, mlm ni aku blk KB. bertambah umur aku maka bertambah la doraemon aku. yg ni yg ke-11. plg BESAR!!! aku nama kan dia ding dong. xde idea nak letak nama apa daaa… tq tay! sowie dah makin sempit bilik kita hehe… Soklan cepu mas bila usia makin meningkat:

Unknown: Bila nak kawin?

Aku: Dah ada calon nnt kawin la.

Unknown: Bila nak ada calon?

Aku: Bila dah terbukak hati nnt ada la calon.

Unknown: Bila akan terbukak hati?

Aku: Bila dah xde lelaki berperangai mcm s**l br hati terbukak.

Unknown: …………….

Single but not available =)

20 responses to this post.

  1. Posted by taylineo on July 4, 2008 at 6:14 pm

    HAPPY BURFDAY TO YOU
    YOU ARE BORN IN THE ZOO
    WITH THE MONEYS AND LEMBU’S
    AND ALL THE KANGAROOS LOVE YOU!!!

    Selamat Hari Jadi ke-23 Bonda!! Semoga bahagia dan sukses selalu!!!

    Reply

  2. Posted by wanadeka on July 4, 2008 at 6:16 pm

    ini sudah bikin aku marah. GGrrrrr!!

    Reply

  3. Posted by taylineo on July 4, 2008 at 6:17 pm

    kenapa marah pulak?? hehe….untuk makluman….KC balik kampung arini. Dia ponteng keje setengah ari dan lepak di FTSM!

    Reply

  4. Posted by wanadeka on July 4, 2008 at 6:18 pm

    wat announcement plak!! isnin dpn tdo luar!! ding dong nak tdo atas tilam.

    Reply

  5. Posted by taylineo on July 4, 2008 at 6:22 pm

    WO!!! ni melampau ni!!!! CES!!!!! ko la tdo depan!!! Karang ko tgk aku letak dia kat sofa!

    Reply

  6. bday kc. semuga anak bertambah ramai. baru 11 mane cukup. :p
    er tay tay kna tido luar. tido je atas ‘ding dong’ tuh mcm tilam gak per.

    Reply

  7. Posted by nurulizzy on July 4, 2008 at 10:51 pm

    kak cikkk dah tua2 sebaya akue yeyeyey!! akue muda lagi..yeyyeyey..siann ko anak ramai..cukup ker duit blanja makan bln2..heheheheh

    Reply

  8. Posted by CupCake on July 5, 2008 at 12:01 pm

    Yeay! udah sama umo..moga panjang umo murah rezeki…p walao papa pown CupCake tetap muda lagi.yeyeeyye sama dgn izzah!!! nama dah AAKKAAAKK!!!! aah tuela anak smakin ramai…xpe2 smua anak ada papa die (hmm siapaka???) tok saport duet makan.ekekek =D

    Reply

  9. Posted by wanadeka on July 5, 2008 at 5:31 pm

    ngade tol 2 org nih. anak2 aku baik2. spesis xreti lapar. haha!!

    Reply

  10. Posted by wanadeka on July 5, 2008 at 7:07 pm

    anak2 aku x ber-bapa… anak angkat la kata kan…

    Reply

  11. Posted by taylineo on July 6, 2008 at 2:59 am

    KC merangkap mak dan bapak aemon.

    Reply

  12. Posted by arlee on July 6, 2008 at 3:13 am

    hallo KC!!!

    HEPI BELATED BESDAY!!!!XTUN PUN SEMLM BESDAY U…NSB BEK I XTAU N XINGT…KALO X,ABH KREDIT I NK SAY BESDAY KT U…HAHAHAHHAHA.GURAU2.K.SEMOGA DPT CALON SUAMI MITHALI MCM AKU…HAHAHAHHAHA

    Reply

  13. Posted by arlee on July 6, 2008 at 3:29 am

    besar ek anak KC…brpe taun 2?xbgtaupun dh dpt ank….hohohohoho

    Reply

  14. Posted by nurulizzy on July 7, 2008 at 12:22 am

    kak cikk..tgk tayyy dia nak tinggal kita semuaaa

    Reply

  15. Posted by wanadeka on July 7, 2008 at 9:22 am

    ARLEE :mithali mcm ko?? nnt aku pk kan. =p cepat la blk cni!! boleh wat sesi lase melaser lg..hahaha!!

    IZZAH : apo lah nasib kita ni asyik ditinggalkan. bila kita nak tinggalkan org lak ni izzah? hehe….

    Reply

  16. Posted by baldibiru on July 7, 2008 at 9:48 am

    byk nye anak kc… huehuehuhueh yang penting kc bahagia… tapi apa citer dak sorang tu nak tinggalkan kiter… melampau betul tau… benci2

    Reply

  17. Posted by wanadeka on July 7, 2008 at 9:52 am

    tu ar.. ntah sempat ke tidak dia tgk anak eija. mari protes bersama2. ngeg ngeh ngeh =p

    Reply

  18. Posted by wanadeka on July 7, 2008 at 9:53 am

    sememang nyer kc bahagia di kelilingi anak 2 aemon yg comel mcm eija!🙂

    Reply

  19. happy besday yg ke 23,dah tua dah…jagala anak ko yg biru2 tue baik..nanti aku kebas jer..

    Reply

  20. Posted by wanadeka on July 8, 2008 at 8:57 pm

    ko kebas anak aku, aku kebas anak ko.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: