Cat City [Day 3]

Mahkamah tinggalan

Mahkamah tinggalan

Hari ke tiga di bumi Kuching… lepas lunch. kitorg bergambar kat kucing2. kalo dtg kuching, x bergambar dgn kucing ni, xsah. pastu, jalan2 kat kedai2 cenderamata di sepanjang waterfront sblm atyq n kia dtg jemput utk g beli pasu & kek lapis. Hari ni, nasib kami baik lg. kedai tu balck out so, harga2 pasu dapat diskaun 50%. Dalam kegelapan tu, kitorg shopping dgn cahaya lampu handphone. Hujan pon dah mula trn tp kami tetap singgah kat kedai ABC&rojak yg famous kat cni. Lps tu, kitorg blk ke hotel kejap sementara hujan renyai. Shopping2 & jalan2 kat waterfront di sambung kembali sehingga maghrib… Mlm nya, kami berpeluang makan durian!! waaaaaaaa.. kc xsempat mkn durian kat klantan, dpt mkn durian kat Sarawak pulak. Mlm ni dh mlm terkahir di cni… mls nyer nak blk KL yg berserabut. bab paling mls-masuk opis. tp terpaksa lah. poket dah kering~….😩

Kucing Kuching bersama "kucing import"

Kucing Kuching bersama "kucing import"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: