M.A.N.G.K.U.K.

 

M.A.N.G.K.U.K

M.A.N.G.K.U.K

asal aku nulis kat blog ni mesti aku tgh bengang kan? dah lama dah aku bengang dgn mangkuk ni. lantak la bulan pose ke, bulan raye ke, bulan ngambang ke pedulik ape aku. sb kan benda tu, sb mulut mangkuk ni laser tahap tenuk x sekolah, segala plan nak bergerak sana sini terbantut. kena setelkan benda tu dulu baru la lepas beban. dah org cakap elok2, xleh ke ckp dgn elok gak? nak gerak 1 point ke 1 point tu plak bukan nyer sekangkang kera je tempat nyer. otak mangkuk ni mati ke apa xtau la aku. time nyusahkan org, suke suki dia je. dah kena kat dia, pdn muka! lepas 1, 1 dia dpt susah. tau la dah sng sket skg tp perlu ke berubah 100%? dah x ingat ke time susah dulu? lu pk la sdiri mangkuk. jgn sampai kena tarik balik seme tu baru ko nak terhegeh hegeh nak soh org lupakan kesah s**l ko ngan org tu. mangkuk ni la salah sorang yg wat aku dah malas nak caye kat org. cakap je besor tp habuk pon x dak.

 

korang xpaham? xpaham xpe asal ati aku lega sket.

5 responses to this post.

  1. Posted by CupCake on September 26, 2008 at 2:39 pm

    saya paham chekgu~~!!

    saba chekgu..kang karaT pose..sabo sabo..

    aher kata dr penaja:

    “usaha tangga KE@[BE]JAYAAN”

    Reply

  2. Posted by wanadeka on September 26, 2008 at 2:52 pm

    aku plak yg xpaham pesanan penaja. muahahaha!!

    Reply

  3. Posted by nurulizzy on September 26, 2008 at 5:27 pm

    tak pahm tak pahammm..nak tauuu..kc slalue tak cita terang2..wuuuu

    Reply

  4. Posted by taylineo on September 26, 2008 at 10:41 pm

    tu la guna nya blog. bercerita di sebalik kelambu.
    -kc-[aku mls nak sign out, sign in balik so guna yg tay punya]

    Reply

  5. oh ini cerita disebalik kelambu ke. wah.
    saba je la kc, wpon aku tatau ape2.🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: