Langkawi Trip [Part V]

Hi Guys….seronok beraya?  Mesti makan sepuas-puasnya.  Jeles aku.  Anyway…untuk trip Langkawi kita, kepada mereka yg belom bayar untuk hotel, tolong bayar sebelum Oktober 11 coz that’s the date that we have to pay the agent k. Total untuk hotel ialah RM109.50 seorang.  Thanks and beraya la lagi…..!

2 responses to this post.

  1. Posted by Miss on October 6, 2008 at 12:10 pm

    muahaha,aku dah menjejak kan kaki ke sinun….overall, coklat, pinggan mangkuk dan beg memang murah…nnt nak kirim lagi…buleh? aku duk kat charlie motel betul2 depan pantau cenang….best woo…men jetski

    Reply

  2. Posted by wanadeka on October 6, 2008 at 5:34 pm

    mana aci cik miss. kena ar kasi sket buah tgn tu.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: