LANGKAWI TRIP PART VI (UPDATE!)

Kehadapan sahabat2 ku yang akan turut serta ke Langkawi trip..

Terdahulu kepada Miss Melissa Mellisa Tay Li Neo –> Kejiiiii kerana melantik akue menjadi ajk aturcara!

Seterusnya, ini adalah atur cara secara kasar yang telah dirancang..sebarang komen atau cadangan sila lampirkan dalam kolum comment yer…

25/10/2008 (1st day)

Ketibaan rombongan di Langkawi

Breakfast

Check In

Cable Car

Makam Mahsuri

Dinner–> Eagle Square


26/10/2008 (2nd day)

bangun pagi..gosok gigi..mandii

Island hopping

Lunch

Shopping

Makan besau (diner dinner)

27/10/2008 (3rd day)

Yang ini sahaya tidak tahu krana tidak pasti dengan jadual ahli rombongan lain..sila comfirmkan dengan sayaha.

Oleh hal yang demikian diminta kerjasama ahli rombongan yang lain untuk memberi ide-ide / suggestion untuk atucara /aktivit rombongan kita yer..manalah tau yang lain ada ide yang elbih menarik dan bernas..

Okey..ini akue dah comfirm

The four gents yang ada dlm rombongan tiket bas korang dari Kuala Perlis bertolak pukul 12 tgh hari.

* Bas Etika – RM 43 (semua kaunter juga adalah sama)

Aku dah tanya dah..feri paling awal kat Langkawi mula bertolak pukul 7.30 pg and tak silap every 30 minutes ada feri..

Feri paling awal dari jeti K.Perlis pukul 6.30 pagi. Kalau samapi awal kat K. Perlis dan kelaparan..tunggulah yer sbb serious takder paper kat situ..akue sunguh sedih..

P/S

Tempat nak shopping cekelat murah adalah di Pekan Kuah, terimnal feri (sini cadbury sangat murah berbanding dgn tmpat len) and Langkawi Parade (Sini mmg murah w/pun tak banyak cekelat).

Yang benar,

Izzah

6 responses to this post.

  1. Posted by wanadeka on October 15, 2008 at 9:18 am

    kecik! get ready utk di bambu oleh big boss Tay [ ko eja nama dia salah!]

    Reply

  2. Posted by wanadeka on October 15, 2008 at 9:20 am

    on 27th tu aku rase xde lain yg leh di buat kecuali
    -bgn pagi+gosok gigi+terjun laut kali terakhir
    -breakfast
    -check out

    sila check dgn fruit heart kamu kol brp tiket Kuala Perlis-KL yg dia tlg tanya kan tu.

    Reply

  3. Posted by nurulizzy on October 15, 2008 at 11:20 am

    aperlak..btol la nama dia..ker yg salah tue part melissa tue..melisa jer ker? hehehehe
    takper nnt akue cek jumaat nie tiket ke bas k.perlis – kl sb akue gie langkawi ak jemaat nie..heheheh

    Reply

  4. Posted by taylineo on October 15, 2008 at 1:16 pm

    Ejaan yg betul adalah MELLISA! Tapi pesal ko gediqs sgt nak letak kat blog ni! CES!!! Nnt ko!

    Ejaan adalah DINNER ya cikgu Izzah…bukan DINER…..😛

    3rd day tue…yg balik tghari sempatla nak g last minit shopping klu ada yg perlu dibeli lagi.

    Yg 1st day, letak la dinner kat eagle square.

    Reply

  5. Posted by nurulizzy on October 15, 2008 at 2:10 pm

    okeee nnt i betulkan mellisa! i kans ka gedik2 ngan u! hahaha…oo yerr tak perasan type laju sgt..
    nnt i betulkan lain..inak klua duluu
    hehehe

    Reply

  6. Posted by mufasya on October 23, 2008 at 8:57 pm

    jumpa di puduraya……..24/10/08

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: