All-Galz Picnic di Sg.Gabai, Ulu Langat

Water Masssage

Water Masssage

Sabtu lepas (15/11/08), aku, KC, Atiq, Kak Pesa ngn member dia pi Sg. Gabai, Ulu Langat utk berpiknik.  Malangnya, aku x dpt mandi.  :(  BENCINYA!!!  Tapi…it was a beutiful day and kita smpi awal so masa tue xde org lagi.

Having a good time

Having a good time

Kitorang wat pot luck, Kak Pesa bwk spaghetti and nuggets, kc buat cucur, atiq buat sandwich and aku buat air.  Woohoo!  hahahaha…..

Since aku xdpt mandi-manda, aku telah mendaki naik ke kawasan paling atas so dptla tgk pemandangan sungguh indah…:)  Aku suruh yg lain naik, diorg semua malas….😛

On top of the Waterfall

On top of the Waterfall

Turun tangga

Turun tangga

Berposing-posing dalam air

Berposing-posing dalam air

It was a great day out.  Everybody had a good time…..

3 responses to this post.

  1. Posted by wanadeka on November 21, 2008 at 10:07 am

    masih terasa kesejukan air tu. gila la kena simbah2.. pastu mcm ada tempat duduk lak kat dlm air tu. nk g lagi! nak g lagi!

    Reply

  2. Posted by baldibiru on November 21, 2008 at 3:19 pm

    kc……… tau tak kalo orang tu suka air terjun kan… makkknenya…… hahaahahhaah hihih hehehe tet…!!! tak mao g tau rahsia

    Reply

  3. Posted by wanadeka on November 21, 2008 at 4:07 pm

    haish.. jgn nk mcm2 eija. sekeh kang.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: